Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van Zorgvakanties op Terschelling.

Wij sluiten graag aan bij uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.
Zelf begeleidende reizen, dit kan ook door uw eigen begeleiding mee te nemen of begeleiding via de zorgaanbieder van uw keuze op Terschelling.
Wij vinden dat iedereen recht heeft op een onbezorgde vakantie.

Onze taak ligt dan ook in het samenbrengen van diverse partijen van lokale zorgaanbieders op Terschelling. 
Zo kan het eiland Terschelling haar krachten bundelen en de meest ideale onbezorgde vakanties aanbieden voor eenieder met een beperking.

Er zijn diverse accommodaties beschikbaar op het eiland en ook voor ieders smaak is er ruime keuze.

Luxe boerderijen, appartementen, huisjes, geschakelde woningen, een super de luxe ingerichte de Waard tent, 
of slapen bij de Boer in het beter Boeren Bed, te gekke chalets, stacaravans, logeer zeilschepen, Bed & Breakfast,
en ook hotelkamers zijn via ons te huur. 

Daarnaast is er een zorghuis op Terschelling dat samenwerkt met de JP vd Bent stichting. Met een 6 persoons appartement en 2 tweepersoons studio’s.

Wij nodigen u hierbij uit om een kijkje op onze zorgvakantie website te nemen en staan klaar om u verder te helpen bij alle opkomende vragen. 

 

Klik hier voor voor meer informatie over
Zorgvakantie Terschelling

 

 

 

Beoordeel

Beoordeling: 92.67% - 3 votes

Totaal

Zorgvakantie

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van Zorgvakanties op Terschelling. Wij sluiten graag aan bij uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.Zelf begeleidende reizen, dit kan ook door uw eigen begeleiding mee te nemen of begeleiding via de zorgaanbieder van uw keuze op Terschelling.Wij vinden dat iedereen recht heeft op een onbezorgde vakantie. Onze taak ligt dan ook in het samenbrengen van diverse partijen van lokale zorgaanbieders op Terschelling. Zo kan het eiland Terschelling haar krachten bundelen en de meest ideale onbezorgde vakanties aanbieden voor eenieder met een beperking. Er zijn diverse accommodaties beschikbaar op het eiland en ook voor ieders smaak is er ruime keuze. Luxe boerderijen, appartementen, huisjes, geschakelde woningen, een super de luxe ingerichte de Waard tent, of slapen bij de Boer in het beter Boeren Bed, te gekke chalets, stacaravans, logeer zeilschepen, Bed & Breakfast,en ook hotelkamers zijn via ons te huur.  Daarnaast is er een zorghuis op Terschelling dat samenwerkt met de JP vd Bent stichting. Met een 6 persoons appartement en 2 tweepersoons studio’s. Wij nodigen u hierbij uit om een kijkje op onze zorgvakantie website te nemen en staan klaar om u verder te helpen bij alle opkomende vragen.    Klik hier voor voor meer informatie overZorgvakantie Terschelling      
93 out of 100 with 3 ratings
Ga naar boven