Op zoek naar een vakantieverblijf op Terschelling? En je weet niet waar je moet zijn?
Annemiek zoekt het passende vakantieverblijf voor je op Terschelling.

20180210 121854a

Al meer dan 25 jaar is Annemiek werkzaam op Terschelling en heeft ze ervaring opgedaan in de Logies en Horeca sector. Het is voor haar een uitdaging om voor jou passend vakantieverblijf op Terschelling te vinden. Ook weet ze haar weg voor feesten en partijen, groepen, activiteiten, catering en restaurants. En heeft ze antwoord op al je vragen.

Rekening houdend met het aantal personen, ligging, kids, huisdier, auto wel of niet mee, aantal slaapkamers, budget, enfin, met al je wensen. 

Ook is ze gespecialiseerd in diverse doelgroepen. Zoals b.v. de wandelaar, de vogelaar, de fietser, de Stadse, de beperkte, de actieve, de rustzoeker……

Er zijn zo veel vakantieverblijven op Terschelling te huur, dat het lastig zoeken is tussen al die internet pagina's.

Het motto van Annemiek  is  ''KOM NAAR TERSCHELLING''.

Geen zorg, tijdverspilling en irritatie tijdens uw zoektocht.

Wij mailen je beschikbare links van diverse vakantieverblijven op Terschelling.

Vervolgens zoek je zelf uit welk vakantieverblijf op Terschelling het beste bij je past! 

Je kunt ook altijd bellen voor advies.

06 46 26 18 08      

Wij bieden verschillende vakantieverblijven op Terschelling aan. 

Luxe boerderijtjes, vakantiehuizen, huisjes, boerderijen, familiehuizen, groepsaccommodaties, trouwlokaties, hotelkamers, chalets, stacaravans, zeilschepen, campings en combinatie van accommodatie op Terschelling .

Wij verhuren niet aan jongeren zonder begeleiding.

Beoordeel

Beoordeling: 79.85% - 7 votes

Totaal

Annemiek

Op zoek naar een vakantieverblijf op Terschelling? En je weet niet waar je moet zijn?Annemiek zoekt het passende vakantieverblijf voor je op Terschelling. Al meer dan 25 jaar is Annemiek werkzaam op Terschelling en heeft ze ervaring opgedaan in de Logies en Horeca sector. Het is voor haar een uitdaging om voor jou passend vakantieverblijf op Terschelling te vinden. Ook weet ze haar weg voor feesten en partijen, groepen, activiteiten, catering en restaurants. En heeft ze antwoord op al je vragen. Rekening houdend met het aantal personen, ligging, kids, huisdier, auto wel of niet mee, aantal slaapkamers, budget, enfin, met al je wensen.  Ook is ze gespecialiseerd in diverse doelgroepen. Zoals b.v. de wandelaar, de vogelaar, de fietser, de Stadse, de beperkte, de actieve, de rustzoeker…… Er zijn zo veel vakantieverblijven op Terschelling te huur, dat het lastig zoeken is tussen al die internet pagina's. Het motto van Annemiek  is  ''KOM NAAR TERSCHELLING''. Geen zorg, tijdverspilling en irritatie tijdens uw zoektocht. Wij mailen je beschikbare links van diverse vakantieverblijven op Terschelling. Vervolgens zoek je zelf uit welk vakantieverblijf op Terschelling het beste bij je past!  Je kunt ook altijd bellen voor advies. 06 46 26 18 08       Wij bieden verschillende vakantieverblijven op Terschelling aan.  Luxe boerderijtjes, vakantiehuizen, huisjes, boerderijen, familiehuizen, groepsaccommodaties, trouwlokaties, hotelkamers, chalets, stacaravans, zeilschepen, campings en combinatie van accommodatie op Terschelling . Wij verhuren niet aan jongeren zonder begeleiding.
80 out of 100 with 7 ratings
Ga naar boven